PředchozíDalší

News

Publikováno 22.03.2016

V sobotu 26. března se v klubu Storm uskuteční další Drumbassterds Night, která se ponese v rytmu drum&bassu, plného kvalitních mixů a přátelské atmosféry. Rezidenti tohoto večera jsou kluci z Drumbassterds crew, ve složení Volume Plus, Skáčko a Pmdr, kteří si k sobě jako hosty pozvali hned několik mimopražských djs a těmi jsou: producentské duo Dualscript, dále hlava Hoofbeats crew, Joshua a pořadatele mejdanu Welcome To The Jungle, Johny Player a Tao Maffa. Každému kdo kluky slyšel tedy musí být jasné že to bude opět hodně veselý večer.

Publikováno 09.03.2016

Polovina dua The Sect a producent Saxxon! To budou hlavní headlineři březnového vydaní párty Double Trouble v Crossu. Na horní stagi si přijdou na své vyznavači tvrdších i mainstreamovějších odnoží zlámaného beatu, na té spodní čeká dnb nadšence protančená noc plná nekomerčního liquidu, jungle a deepu.

Publikováno 04.03.2016

Právě začalo druhé kolo oficiální nezávislé anketa mapující drumandbassovou scénu a nejúspěšnější projekty za uplynulý rok. Hlasujte pro své favority, aby výsledky byly co nejobjektivnější.

Publikováno 01.03.2016

Největší český zimní festival přiláká 17. – 19. března již po šesté na Žižkov tisíce fanoušků hudby, divadla a literatury. Nově dává i velký důraz na elektronickou hudbu.

Publikováno 23.02.2016

Posledním článkem line-upu je anglický bombardér Akov, který se utká ve versus setu společně s Volatile Cycle!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama