PředchozíDalší

News

Publikováno 12.01.2016

Další díl mejdanu Back To The Roots je tady a v lednu dorazí brněnští mistři Sayko a Hrr.nec. Začněte se připravovat na nefalšovaný oldschool mejdan!

Publikováno 05.01.2016

Jsi začínajíci DJ a rád by jsi ukázal co v Tobě je? Tak se zapoj do soutěže a zahraj si na drumandbassovém mejdanu Double Trouble s CRUK (UK), COMMAND STRANGE (KZ), FERRUM (AT), BOUNDLESS (AT) v pražském Crossu.

Publikováno 01.12.2015

I když se to nezdá, tak Štědrý den je za dveřmi a proto jsme pro vás začali vymýšlet vánoční dárek. No a co jiného byste od nás čekali, než každoroční POŘÁDNOU VÁNOČNÍ VYNDAVAČKU! Takže, po oslavení vánoc s vašimi nejbližšími, seberte energii a přijďte se vybít do Paláce Akropolis, kde pro vás budou připraveny 2 stage, 17 DJs, akce na drinky, přátelé a veselá atmosféra!

Publikováno 30.10.2015

Programu listopadového Double Trouble v Crossu korunují producenti mladé generace z Holandska a Velké Británie! Bude to talentovaný Signal a na svůj debut u nás přijede zástupce projektu Dexcell. Svoje první hraní v Praze zde absolvují i dva vídeňští DJs Unics a Looox reprezentující známé párty Vollkontakt. To vše doplněné skvělými českými bookingy tak i pořádajícími Drumbassterds Crew a LiquidDnBCrew.

Publikováno 22.10.2015

V pátek 27.listopadu se po delší době v Paláci Akropolis uskuteční další díl mejdanu Nightlife. Rezidenti tohoto večera jsou kluci z Drumbassterds crew (Volume Plus, Skáčko, Feela), kteří si k sobě pozvali další 3 hosty, takže za mixem to bude lítat!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama