PředchozíDalší

News

Publikováno 20.10.2015

V úterý 22.10.15 Vás čeká další pořádná nálož zlomených beatů a to na pravidelné akci Drum&Bounce, v pražském Crossu. Z naší crew tentokrát dorazí Volume Plus a Feela + jejich hosté, tak se připravte na kvalitní line-up a veselou atmošku!

Publikováno 08.10.2015

Rok se s rokem sešel a náš oblíbený basstard dj Feela je opět o rok starší a moudřejší! Přijďte s námi oslavit jeho b-day a zároveň si zatančit na ten nejkvalitnější dnb. Zábava zaručena - po pár přípitcích založíme několik „s.r.o.“ček a ráno se nám nebude chtít domů.

Publikováno 28.08.2015

Hypoxia (BE), Redeyes (FR), Satl (PL) nebo Nine Yards (SK), to a mnohem více bude začátek září v Crossu na party Double Trouble. Ještě než školáci pořádně zaujmou svá místa ve svých třídách je potřeba zjednat pořádný poprázdninový restart a kde jinde najít lepší příležitost než na této kultovní party pořádané již několik let pražskými partičkami Drumbassterds a LiquidDnBCrew. Čekají vás dvě rozličné dnb stage nabité kvalitním obsazením od začátku až do konce!

Publikováno 27.08.2015

V pátek 11.září se v klubu Signál uskuteční druhý díl mejdanu Wobble, který se ponese v rytmu drum&bassu, plného kvalitních mixů. Rezidenti tohoto večera jsou kluci z Drumbassterds crew, kteří vytoupí ve složení: Volume Plus, Skáčko a Feela. No a k sobě si jako hosta pozvali kvalitního DJe Pmdr.

Publikováno 18.08.2015

Novozélandský projekt State of Mind přiletí na podzim do Prahy! Duo, které se proslavilo legendárními drum & bassovými hity jako je „Sun King“, „City On Fire“ či „Unconscious“ vystoupí v Praze už v pátek 18. září, tak se těšte!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama