PředchozíDalší

News

Publikováno 12.07.2015

Pravidelné drumandbassové středy v pražském Storm klubu! Doražte na pivko a poslechnout sety kvalitních djs! Tentokrát si vás do parády vezmou Drumbassterds, respektive Volume Plus a jeho hosté, DJs Mersi, Pmdr a Saym, takže nikdo nebude ušetřen!

Publikováno 22.06.2015

Ber do ruky kalendář a dělej si křížek na 10. července!! Další vydání klubovky Double Trouble je tady!! Tentokrát se debutově v ČR ukáže stále populárnější neurofunkové duo Volatile Cycle,  poprvé k nám zavítá i známý soulful dnb mág Intelligent Manners a jako třetím hostem bude strmě stoupající mladičký producent Phase z Belgie. Jak jinak přeci začít letní prázdniny než právě kultovní party Double Trouble, která vám už několik let nabízí to nejlepší ze současné a neoposlouchané dnb scény.

Publikováno 11.06.2015

Sluníčko, bar, koupání a večer párty? Po sérii klubových nocí vás Drumbassterds.cz Crew​ zve na jejich první letní drumandbassový mejdan v Beach Park Mlékojedy​! Bass Breeze se koná v pátek 19.června, vše to začne od 17:00 a stejně jako každý rok, bude se pařit až do ranních hodin!

Publikováno 26.05.2015

Po půlroční pauze pro vás Storm club opět připravil mejdan Take Control, se kterým vám přináší i jednoho z nejvlivnějších a nejúspěšnějších neurofunkových producentů současnosti a tím je britský PROLIX. Support bude doplněn předními českými DJs a k tomu ještě i vítězem contestu, který právě dnes začal!

Publikováno 26.05.2015

Již třetí pokračování úspěšné exkluzivní party na plovoucí lodi! Limitovaný počet míst, pouze 150lidí může dát tenhle vypečenej mejdan s námi! Opět se můžete těšit na dvě stage, horní paluba bude patřit house, dolní drum and bassu.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama