PředchozíDalší

News

Publikováno 25.05.2015

Toto úterý Vás čeká další pořádná nálož zlomených beatů a to na pravidelné akci Drum&Bounce, v pražském Crossu. Z naší crew tentokrát dorazí Volume Plus, Skáčko a Feela + jejich host, tak se připravte na kvalitní line-up a veselou atmošku!

Publikováno 19.05.2015

Legendární britský projekt, který se zasloužil o rozvoj mainstreamové drum&bassové scény především svými peckami jako "Reach", "Body Shot", "Higher" a mnoha dalšími přiletí v květnu do Prahy! Do Stormu jako vždy přijede Tantrum Desire reprezentovat dj Jay Faleye. Hlavní ovšem je že přiletí představit své nové album "Diversified"!

Publikováno 04.05.2015

V pátek 29.května se v klubu Signál uskuteční první díl mejdanu Wobble, který se ponese v rytmu drum&bassu, plného kvalitních mixů. Rezidenti tohoto večera jsou kluci z Drumbassterds crew, kteří si k sobě jako hosta pozvali kvalitního DJe a člena Reprospekt crew, kterým je P.Dr. Každému kdo kluky už slyšel tedy musí být jasné že to bude opět hodně veselý večer a k tomu všemu se vstupem zdarma!

Publikováno 04.05.2015

Pravidelné drumandbassové středy ve Stormu! Doražte na pivko, panáka a zapařit na několika hodinový set od Volume Plus z Drumbassterds crew, protože tenhle maník se si vás vezme do parády na celou noc, tak se připravte na opravdu pořádný peklo!

Publikováno 04.05.2015

Další videopozvánka z naší dílny a to k nadcházejícímu mejdanu Double Trouble, který proběhne 08.května, v pražském Crossu.
K tomu jsme zveřejnili i line-up na obě stage, tak už se na Vás těšíme, stejně tak jak na pořádný DNB mejdan!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama