PředchozíDalší

News

Publikováno 28.01.2015

První Double Trouble roku 2015 je tady, tak se začněte pomalu připravovat. Nejen, že si připijeme na jubilejní 10. vydání této klubovky, ale svým debutem v ČR nás poctí producent PENNYGILES (UK), který právě stoupá strmě nahoru, druhou premiérou bude dále veterán z Řecka - MSDOS a na horní stagi to po několika letech přijede rozbít nizozemský mistr NYMFO. Takže pokud to máte rádi neoposlouchané, s jedinečnou myšlenkou, skvělou atmosférou a v prostoru s originálním designem, tak DOUBLE TROUBLE je právě pro vás!

Publikováno 25.01.2015

Pravidelné drumandbassové středy v pražském Storm klubu! Doražte na pivko a poslechnout sety kvalitních djs! Tentokrát si vás do parády vezmou Drumbassterds djs a jejich host, takže nikdo nebude ušetřen!

Publikováno 11.01.2015

Rok se s rokem sešel a tím pádem nás čeká další nálož drumandbassu na horách! A to sice Snow&Bass 2015, který bude v pořadí již devátým rokem. Připravte se na prodloužený víkend na horách od 29.1. do 1.2.2015 ve Velké Úpě, na stejnojmenné chatě.

Publikováno 11.01.2015

Je tu sice nový rok, ale to nic nemění na tom že Vás naše crew opět zve na pořádnou nálož zlomených beatů v pracovním týdnu a to na pravidelnou akci Drum&Bounce, v pražském Crossu. Z naší crew tentokrát dorazí Volume Plus, Skáčko a Feela + jejich hosté, tak se připravte na kvalitní line-up a veselou atmošku!

Publikováno 11.01.2015

Jste fandové kvalitního a tvrdého jump-upu, máte rádi kachničky a pořádný mejdan až do rána? Tak se začněte radovat, protože Jump-Up crew a pro vás přesně takovou párty přichystala. Duck Out! tak se jmenuje mejdan který proběhne 23.ledna, v pražském klubu Storm a kde se jako headliner předvede německý DJ a producent STEAMPUNK!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama