PředchozíDalší

News

Publikováno 11.01.2015

Ve čtvrtek 22.ledna nastartuje první novoroční "Kultura" v žižkovském Paláci Akropolis. Tentokrát jsme se to rozhodli udělat o krok dále a tak jsme si pro vás přichystali 2 zahraniční headlinnery z Polska a těmi jsou IRON & K.T.M! Dále se vám předvedou DJs Saym a Mcquack z Beatspot crew a rezidenti večera, DJs Aspire a Feela.

Publikováno 04.01.2015

Pravidelné drumandbassové středy v pražském Storm klubu! Doražte na pivko a poslechnout sety kvalitních djs! Tentokrát si vás do parády vezmou Drumbassterds djs a jejich hosté, takže nikdo nebude ušetřen!

Publikováno 10.12.2014

S velkou radostí vám oznamujeme, že jsme do naší crew přijali nového člena, kterým je nadaný dj a drum&bassový nadšenec, dj Feela.

Publikováno 07.12.2014

Vánoce jsou za dveřmi a proto bychom Vás rádi pozvali 19.12. na vánoční vydání klubovky DOUBLE TROUBLE v klubu Cross. Ty nejlepší dnb koledy široko daleko vám zahraje maďarský projekt INCIDENT, zástupce rakouského dua ROYGREEN& PROTONE, slovenská talentovaná mladice CHANGING FACES a známý slovenský dj, promotér a moderátor Signall_Fm show - LIXX. To vše za podpory předních djských mistrů z ČR.

Publikováno 25.11.2014

Jak tomu už bývá zvykem, naše crew Vás opět zve na pořádnou nálož zlomených beatů v pracovním týdnu a to na pravidelnou akci Drum&Bounce, v pražském Crossu. Tentokrát se o progam postará Volume Plus, Skáčko a jejich hosté, tak se připravte na pořádný sekec!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama