PředchozíDalší

News

Publikováno 09.07.2019

V pražskym Crossu to žije i přes léto a již tenhle pátek se hlavní stage rozhýbe do rytmu dnb a spodní stage do rytmu tech-housu. Nás bude  zajímat především hlavní stage, kde se můžeš těšit na vystoupení Treie a spousty kvalitního supportu. A co ty dorazíš na Deorbital night?

Publikováno 03.07.2019

Prázdniny jsou tu a s nimi kromě letního počasí přichází další díl naší pravidelné noci Double Trouble, kdy první červencový pátek obsadíme pražský Cross club a přineseme vám vaši pravidelnou dávku drum and bassu.

Publikováno 24.06.2019

Rok se s rokem sešel a je tu druhé pokračování Dnb Kombat Battlu, za kterým stojí pražský Storm club. Jinak řečeno 7 večerů poctivého drum&bassu v podání předních českých crew.

Publikováno 10.06.2019

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme se vydali do Plzně a rozdali si to se členem Empire Recordings, Decide.

Publikováno 23.05.2019

Už se nám to nezadržitelně blíží a my se toho nemůže dočkat, protože tento pátek rozjedeme monstrózní oslavu 9tých narozenin Drumbasterds crew. Samozřejmostí je, že se vše odehraje na naší pravidelné party Double Trouble v domovském klubu Crossu. No a co všechno jsme si pro vás připravili?

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama