PředchozíDalší

News

Publikováno 19.03.2013

Volume Plus si pro vás připravil další videoset a tentokrát se jedná o 4 deck mix, tak poslouchejte, kritizujte a hlavně užívejte!

Publikováno 08.03.2013

V pátek 8.března se premiérově rozjede nová drumandbassová párty Double Trouble v pražském klubu Cross. Přemýšlíte co si na vás Drumbassterds a LiquidDnb crew pod tímto názvem připravili?

Publikováno 08.03.2013

Tak a tady od nás máte nestydatou videopozvánku na premiérovou párty Double Trouble w/ DIMENSION (UK) & HYBRID MINDS (UK) a line-up na obě dvě stage. Těšíme se na Vás a na pořádný drum´n´bassový mejdan!

Publikováno 31.12.2012

Kde oslavit Silvestra a začátek nového roku? Jak jinak než na drum and basovém mejdanu DrumBox v pražském klubu Matrix!

Letos se můžete těšit na 2 stage, na hlavní stagi budou řádit rezidentní Drumbassterds a Let it Roll crew, na druhé zahraje legendární soundsystem Bass Beast. K tomu všemu budou speciální dekorace, videoprojekce, drobné občerstvení zdarma a lidové vstupné, do 23 hodin pouhých 80kč.

Publikováno 31.12.2012

Silvestr se nám neúprosně blíží a pro ty z vás, kteří se chystají oslavit příchod nového roku na párty, přináší Drumbassterds crew veselou videopovánku na DrumBox do pražského Matrixu. Na její přípravě se podíleli téměř všichni Djs a 100% stojí za zhlédnutí, tak čekujte!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama