PředchozíDalší

News

Publikováno 12.03.2019

Už tomu je šest let, co se skloubením spolupráce naší crew s Liquid Dnb objevil na pražské drum and bassové scéně pojem Double Trouble. Party na dvou stage, s méně známými jmény, které však mají velký potenciál, taková je myšlenka celé akce. Dokladem budiž hned první Double, kde vystoupil ještě ne tolik známý Dimension. Za tu dobu jsme zažili nespočet skvělých mejdanů, přivítali spoustu výborných djs a jsme rádi, že nyní s vámi fanoušky, bez kterých by se nic z toho neudálo, můžeme oslavit své narozeniny, jenž jak mi doufáme budou ve velkém stylu. A když ve velkém stylu, tak i s pořádným line upem. Nyní se pojďme podívat na koho všeho se můžeš těšit, již tento pátek 15.3 v pražském klubu Cross.

Publikováno 11.03.2019

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali se členem plzeňské Drum and Bass production crew, Reset.

Publikováno 05.03.2019

Suchý únor máme úspěšně za sebou a pomalu se nám začíná ozývat jaro. Teplejší počasí, delší den při kterém si můžeme užít více světla, holky začínají nosit sukně, prostě samé pozitivní zprávy. Jednou z nich je pokračování mejdanu Volume Plus Invites v Crossu, kde bude hostovat FeFe, z všemi dobře známé kapely N.O.H.A.

Publikováno 04.03.2019

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme zabrousili na vysočinu a rozdali si to se členem Ultima Crew, Li-Bass.

Publikováno 18.02.2019

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s liquidovým djem a začínajícím producentem, Fourstepper.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama