PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Bassterdi maj narozeniny

Publikováno 23.05.2019

Už se nám to nezadržitelně blíží a my se toho nemůže dočkat, protože tento pátek rozjedeme monstrózní oslavu 9tých narozenin Drumbasterds crew. Samozřejmostí je, že se vše odehraje na naší pravidelné party Double Trouble v domovském klubu Crossu. No a co všechno jsme si pro vás připravili?

Ale nejdřív menší exkurze do historie. Je to už devět let, kdy se Volume Plus rozhodl posunout dál své nadšení pro hraní a založil Drumbasterds crew. Za tu dobu se v crew vystřídalo několik členů a každý z nich přispěl svým kouskem do mozaiky, která pomohla vytvořit to, co jsme teď. Vyjmenovávat zde všechny členy by bylo na dlouhý lokty, ale každému z nich patří velké díky za společně strávený čas a hromadu odvedené práce, která občas není úplně tak vidět ale pro chod crew je nezbytná. Z té viditelnější práce musíme zmínit dvě akce. Drumbox odehrávající se v Matrixu (dnešní Storm club) a především Double Trouble, který při minulém díle oslavil své 6. výročí. Za ty léta máme hromadu zážitků, přibylo nám pár vrásek, vypili jsme tak zhruba 32 852 piv, vykouřili přibližně 42 359 brk, snědli 5 174 pizz a uspokojili nespočet dnb bláznů. Moc si vážíme vaší nikdy nekončící podpory a slibujeme vám že tu ještě pár let budeme strašit! Věříme že si naše 9té narozeniny náležitě užijete, garantujeme vám že to bude opět legendární. 

UNTEK
Ano legendární, na což potřebujeme i hlavního hosta, kterým je Untek, zástupce Empirie Recordings. Tento rodák, dj a prodecnt ze srbského bělehradu si našel zalíbení v temnějších polohách drum and bassu, jako je neurofunk a deep. Takže si dokážete představit, co vás při setu tohoto ďábla čeká. Precizní mixy temnější než duše Darth Vadera, prokládané vlastní tvorbou. Jinak řečeno mňam do p*či.

BASEMENT
Ani na support jsme nezapomněli. Narozeniny s námi oslaví naší slovenští bratia z Basement crew, kteří se za námi v Praze zastaví už poněkolikáté. Zatím vždy to bylo absolutně v topu a i na pátek předpovídáme podobnou konstelaci. Kluci dorazí ve velmi silném složení Numa Be, LS3KE, Meth a Dr. White. Kromě nich se dále představí zástupce DNB Rave, Penza a samozřejmě, jako vždy nám celý mejdan odstartuje Ozy & Ludkey.

DRUMBASSTERDS
Když jsme si představili všechny naše hosty můžeme se vrhnout na naší crew. První, na koho si posvítíme je člověk, díky kterému vůbec Drumbasterds existuje. Náš velký šéf Volume Plus, to on za vším stojí a dokázal vybudovat celou crew úplně od základu. Spousta a spousta práce, která za tím je a k tomu se ještě dokázal propracovat v jednoho z nejlepších českých djs. Někdy to opravdu neměl jednoduché, ale jak sám říká: ,, Když to miluješ, není co řešit!" Od Matouše se jako vždy můžete těšit na set překypující energii, double dropy, který vás nenechají chladnými, neuvěřitelně rychlé mixy a přitom technický absolutně přesné. No prostě typický Volumák. Dalším pánem na holení je Houbass aka Zimní medvěd, protože nikdy si nejste jistí jestli ještě nespí. Dj a producent, který se především zaměřuje na neurofunk, vám ve svém setu naloží jak naši hokejisté Itálii. O co rozhodně nepřijdete jsou novinky z jeho studia, prokládané lety ověřenými tracky. Třetím do party je dj a producent R-Flyer. Filip je velmi talentovaný producent, který se může pochlubit realese například na Raving Panda, či Empirie Recordings. Jeho sety jsou svěží a prolínají různé subžánry drum and bassu od liquidu až po neurofunk. Samozřejmě nesmíme zapomenout na kmeta naší crew Skáčka. Technicky jeden z nejvíce zdatných djs, který by ti uměl zahrát snad i na vypojený mixák. To je náš Skáčko v jehož setech si všimni precizních mixu a selekce, jenž kombinuje nové věci se starými jungly, potažmo reagge jungly. Posledním koho si představíme a zároveň poslední, kdo se přidal do Basstardí rodinky je Chombo. Pražský rodák, v jehož setech můžete slyšet opravdu cokoliv. Od starších věci, po nové, mainstream, liquid, či nějakou tu tvrdší věc. Zapomínat by se nemělo ani na mistra slova, kterým není nikdo jiný než náš dvorní Lifesize Mc, který celý večer doprovodí svým nezaměnitelným hlasem.

Sečteno, podtrženo, bude to pěkná divočina a vy se můžete těšit na skvělou hudbu, narozeninové dárky a především na vstup do 21:00za symbolických 9 voči. Když to vezmeme kolem a kolem, tak i ten chleba je dneska dražší. Závěrem lze říci jediné. Naše crew i hosté už se nemůžou dočkat pátku a my doufáme, že to máte stejně. 
Vidíme se v Crossu!

www.facebook.com/events/313510842687984

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama