PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Evropská premiéra na Double Trouble

Publikováno 23.09.2019

Dva měsíce utekli jako voda a už v pátek tu opět máme naši pravidelnou klubovou noc Double Trouble. Jako vždy to bude velká divočina a my jsme jen rádi, že naše pozvaní přijal ruský zabiják Encode, belgický mistr Phase a LaMeduza, sametový hlas ze Švýcarska. Jednoduše řečeno, páteční večer si rezervuj na pořádný mejdan v pražském Crossu.

ENCODE (RU)
Původem rodák z ruského Magadanu, avšak nyní sídlící v Moskvě, to je producent a dj Encode pro kterého bude Double Trouble prvním vystoupením v Česku, potažmo celé Evropě. Na začátku své kariéry experimentoval z různými žánry elektronické hudby mezi nimiž můžeme například jmenovat dubstep, trip-hop, future garage a samozřejmě také drum and bass, který postupem času získává dominantní postavení. Osobně mě z jeho produkce nejvíce zaujali dvě věci, první je None, druhým Magic Points a musí se nechat, že oba tracky mají koule. Dále můžete Victora znát jako člena hudebního tria Razlom. No a na co se v jeho podaní tedy můžeme těšit? Tvrdý, nekompromisní, takový set očekávej a věř, že to bude šlapat, jak dědovi hodinky. Přesné mixy a výborná selekce jsou další atributy, které je potřeba zmínit. To by bylo představení hlavního hosta a přesuňme se dále k supportu.

SUPPORT
Zdvořilost nám velí nejdříve si představit pozvané hosty a teprve potom naši crew. Začněme tedy hosty z Rakouska a to jmenovitě dvojici Fearend & Srax, kteří si střihnou společný set. Čekej spíše jemnější polohu drum and bassu v podobě deepu, avšak i další subžánry nebudou pro kluky passé. Dalšími, kdo se v pátek postaví za playery jsou dva členové kralupské crew Homicidal Rage Dogzan a Mike Helper. Kluky můžeme znát z jejich pravidelných mejdanu, které pořádají a i jako výborné djs, kterým není cizí temnější stránka dnb v podobě neurofunku. Jako posledními mimo naší crew jsou už typicky Ozy a Ludkey, kteří jak už je nepsaným pravidlem, nám celý večer odstartují. Tím jsou uzavřeni všichni naši hosté a my se přesuneme k naší crew, která bude připravena v plné sestavě.
Velitelem jest Volume Plus, který to roztočí se svými mainstremovkami říznutými neurem, hromadou double dropů, rychlostí, kterou mu závidí i TGV a až robotickou přesností, to vše nalezneš v jeho setu. Pokud však máš rád temnotu v podobě neurofunku, tvojí jasnou volbou je dj a producent Houbass, který ti přesně toto dodá ve svém setu. Ani na klasiku by se nemělo zapomínat a u nás v tomto směru nenajdeš moc lepších djs než je Skáčko s jeho výbornou selekcí a technicky dokonalými mixy. Za mě osobně musím podotknout, že by byla velká chyba si tohoto matadora nechat uniknout. Naproti tomu mladou krev zastupuje dj a producent R-Flyer, kterému nyní vychází jeho nové EP s názvem Artificial Supremacy, jenž by nemělo uniknout tvojí pozornosti. Posledním koho si představíme je Chombo, u něhož subžánry nemají šanci. Hraje jakýkoliv z nich, avšak nejčastěji v jeho setech uslyšíš mainstream, neurofunk, liquid a to jak tracky staršího data, tak i absolutní novinky.

LIQUID STAGE
Liquid DnB Crew si na otevíračku klubové sezony tentokrát připravila jednu hudební lahůdku v podobě vystoupení talentovaného producenta a zástupce legendárního labelu Metalheadz, který v současné době míří k vrcholu svého žánru.Není jím nikdo jiný než 24 letý belgický rodák Phase. Poslední léta stoupá na poli dnb opravdu vysoko, ostatně zářezy u značek Hospital Records, Dispatch nebo Spearhead hovoří za vše! Phase nás provede širokou hudební cestou, od příjemného liquidfunku až k nekompromisnímu deepu, a k tomu všemu si navíc přiveze i posilu, která jej doprovodí svým úžasným hlasem a s níž již v minulosti mnohokrát spolupracoval, a tato spolupráce trvá dodnes.
Phase na mikrofonu doprovodí skvělá švýcarská vokalistka jménem LaMeduza, která je ve vodách liquidfunku jako doma, a jejíž hlas uchvátí zkrátka úplně každého. Jako další host se pak představí talentovaný mladík ze sousedního Slovenska, který je rovněž zástupcem bookingu slovenského festivalu Trident. Říká si Gesi a svým setem nenechá rozhodně nikoho chladným... A samozřejmě by to nebyla party, kdyby chyběli zástupci pořadatelské Liquidní krů. Ta se nyní po nějaké době ukáže v plném počtu a po letním odpočinku opět ve formě. Své sety zahrají Fallen Geminy, SHFT, Theya, Blofeld, Runky a Stanjah, kteří tak doprovodí zahraniční hosty na jejich hudební cestě.
VSTUPNÉ
Pokud chceš ušetřit, tak do 22:00 bude vstup za čento, no a po 22:00 už si budeš muset připravit o pade víc, tedy 150kč. Nakonec rada pro ty, kteří jsou švorc, jak kostelní myši. Sledujte událost na fb, kde se určitě ještě objeví nějaká ta soutěž.

SHOP
Na místě najdeš u horního baru, jako vždy náš shop, kde by ses měl určitě na chvilku zastavit a udělat si radost tričkem, mikinou nebo prostě jenom papírkami.

No nic, všechno bylo již nejspíše řečeno, informace jsou předány a my už se nemůžeme dočkat pátku, kdy to pořádně roztočíme. Vidíme se na akci.

www.facebook.com/events/936145376732914

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama