PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Houbassova mentální porucha

Publikováno 07.12.2019

Listopad je jeden z nejnáročnějších měsíců v roce. Počasí už je na nic, den se čím dál tím více zkracuje, Vánoce se blíží, takže pobíháš po obchodech, aby si včas nakoupil dárky a nakonec si vlastně rád, že si z toho ještě nezcvoknul. Víš co, na chvilku vypni a podívej se co za novinku ti přichystal Houbass.

Dj, producent, člen Drumbassterds crew a neurofunkový šílenec, přesně tohle je Houbass. Rodák z Mnichova Hradiště, nyní sídlící v Praze není žádným nováčkem na drum and bassové scéně o čemž svědčí především dvě vydané EP a nespočet singlů. Mezi nimi zmiňme například The Great Escape, starší Faux Pas nebo Papa Doc, který nese jméno nechvalně známého haitského diktátora.
Nyní však zpět k novince, která vyšla na konci listopadu na Raving Panda Records a jmenuje se Mental Disorder. Jak už název vypovídá, námět je jasný o čemž svědčí i Ondrův lakonický komentář: ,,Téma je, že ti prostě mrdne v hlavě.´´ Prostě jak jsme od Houbasse zvyklý, očekávej nekompromisní šlapačku, která si najde cestu k tvým uším. A abychom vás potěšili track je free download, takže stahuj, sdílej, kopíruj a šiř všemi způsoby, které tě napadnou.

Závěrem ti přejeme příjemný poslech a doraž si užít Houbasse naživo při jeho setu, kde určitě zazní i tato novinka.

Free download:
https://hypeddit.com/track/i1juba

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama