PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Omezení nás nezastaví

Publikováno 08.09.2020

Přesně tak, my se nikdy nevzdáme a i přes nepřízeň osudu, si v pátek užijeme další pokračovaní Double Trouble v Crossu. Sice trošičku pozměněný v důsledků opatření, ale hlavní je, že se akce uskuteční a ty si budeš moci užít party po celou noc. A jak tedy vše proběhne?

OMEZENÍ
Asi největším omezením je úprava otevírací doby. Startovat se bude už od 18:00 a o půlnoci se budou muset uzavřít vnitřní prostory klubu. Ovšem to neznamená konec rozjetého mejdanu, protože venku bude připravena maringotka a Silent Tent, kde se pojede až do ranních hodin. Pro ty co nebyli na nějaké minulé Silent party, každý účastník dostane svá vlastní sluchátka do kterých mu bude přenášen zvuk z mixáku od djs, aby se předešlo stížnostem na rušení nočního klidu. Dobré je ještě připomenout, že z nařízení Hygienické stanice Praha jsou ve vnitřních prostorách vyžadovány po navštěvnících roušky, což samozřejmě není příjemné, ale to něják zvládneme.

DOUBLE TROUBLE
Ale teď už k samotnému Double Trouble, kde se kromě výše zmíněných omezení budeme muset smiřit i se změnou line up, kdy na naší stage nedorazí hosté ze Slovenska v podobě kluků z Greenland a na Liquid stage budou chybět Silence Groove s Hundread. My doufáme, že až se situace uklidní, přivítáme kluky na některém z pokračovaní Double Trouble. Tím pádem na naší horní stage se můžeš těšit na sestavu v klasické podobě Volume Plus, Houbass, Skáčko, Chombo a hosté: Spark, Ozy & Ludkey, kteří jak je zvykem celý mejdan odstartují. Za Liquidní krů nyní zahrají ostřílení pánové Runky, Blofeld, Fallen Gemini, SHFT a Stanjah, jejichž sety se vyznačují hudební pestrostí s důrazem na atmosféru a hudební příběh. Stejně jako již dříve i nyní se můžete těšit na silent disco, kde své Djské umění předvedou naši dlouholetí kámoši ve složení Magická, Candle Sauce, Gesiman a Twomix. Na výběr je toho rozhodně dost, přijďte si s námi dát drink a trsnout si na svůj oblíbený hudební žánr, protože právě o to v téhle těžké situaci jde, držet pospolu a podpořit svůj oblíbený klub a mejdan.

VSTUPNÉ
Vstupné bude rozdělené na 2 části a to: do půlnoci (jen klub), nebo celá noc (klub i stan).
JEN KLUB: do 21:00 za 50czk / po 21:00 za 100czk
KLUB I STAN: do 21:00 za 100czk / po 21:00 za 150czk

Při vstupu na silent párty bude potřeba zaplatit 200czk zálohu za sluchátka, která vám po jejich odevzdání bude vrácena. Při ztrátě, nebo zničení sluchátekje cena 800czk.

BASSTERDSHOP
Pro vás bude připraven na obvyklém místě v prostorách horního baru a stejně jako vnitřní prostory klubu bude fungovat pouze do půnoci, takže se stav radši dříve a podpoř naší crew nákupem merche.

Tedy v pátek nás doraž pořádně zapařit a podpořit naší crew v těchto nelehkých časech. Vidíme se na akci.

www.facebook.com/events/2734570723478082/

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama