PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Pondělní Rychlovka s Bicman

Publikováno 29.04.2019

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali se seveřanem a členem liberecké Monkey Boom crew, Bicman.

BICMAN
vlastním jménem Tomáš Vébr se začal DnB věnovat cca v roce 2012.V tu dobu začal pořádat, nyní už celkem známý a oblíbený DnB mejdan ,,Dark Days'' v Libereckém klubu Viadukt. O rok později s pár přáteli založil MONKEY BOOM CREW, která se velmi rychle dostala pod kůži severským DnB fans a začala pořádat mejdany na severu Čech, ale i po celé České Republice. V Září roku 2015 Dj Bicman společně s hrstkou přátel otevírá Liberecký Spot Club a snaží se přivést zase trochu underground kultury do mrtvého Liberce.Za svoji dosavadní kariéru měl tu možnost hrát v klubech jako jsou Cross, Storm, Clound, Centrála a dalších mnoha klubech po celé České Republice. Minulý rok se mu dostalo hned několik úspěchů, mezi které patří například hraní na festivalu Let It Roll a Exploratiom, dále pak na halové akci Darkshire. V minulém roce se jeho 4 projekty dostaly do druhého kola nominace Czech DnB Awards (Objev roku, Uskupení roku, Klub roku & Klubová noc roku). Mezi jeho další úspěšné projekty a cíle patří pořádání festivalu Žižkovská noc a zrealizování prvního veřejného Dj roomu v Liberci.

01) Jak si přišel ke své DJské přezdivce? Proč / podle čeho sis vybral svůj DJ nick?
Jako malý jsem hrával na bicí, Takže je to taková zkomolenina Angličtiny a Češtiny. :-D

02) Cross, Storm, nebo?
Vždycky Sever VŽDYCKY SPOT !!!

03) Klub, nebo open-air?
Přes zimu si člověk moc nevybere ale když už začíná bejt venku přijatelně, tak rozhodně Freeparties a Open-Air

04) Tisíc tracků za minutu, nebo žádný spěch?
Nejradši mám klasický Rolling DnB, který se postupně rozvíjí. Během setu mám pár chvilek kdy hraju víc jak dvě placky do sebe ale také si někdy rád dropnu track samotný.

05) Tvých aktuální top 5?
Bios Destruction - Solitude
Mizo & Gydra - Chronometer
L33 - Calibrate
Zero Method -Rising Man
Emoshin - Haters

06) b2b, nebo samostatná jízda?
Nejlíp se mi hraje solo a když už s někým, tak střídačky třeba po 10 min.

07) MC, nebo zahodit mikrofón?
Když se toho chopí Dave Trumpeteere nebo Mc Ill Minded tak je to vždycky show a atmoška v kotly by se dala krájet! :-D

08) Tvůj oblíbený český a zahraniční producent / dj?
Symplex ,Gydra. 

09) Na čem v současnosti pracuješ?
V Současné době se stále více a více snažím pozvednout náš domovský klub SPOT v Liberci. Jelikož nemáme na severu tak velkou konkurenci tak jsme si řekli, že využijeme prostor za klubem a přes léto otevřeme zahrádku, kde bude kromě dobrého jídla a pití i zajímavý kulturní program plný přednášek, divadla a hudby. Co se týče Monkey Boom crew, tak jsme si začali stavět vlastní Sound System a až bude konečně svítit sluníčko, tak chceme začít dělat mejdany pod širým nebem. Ať už Free parties někde na louce, nebo vlastní festiválek. Už se fakt dlouho snažím dát do kupy novej promo mix 2019 ale furt to není tak vymazlený jak bych chtěl. A jeden z posledních, ale pro mě velmi důležitých projektů, které teď já a banda máme na starost je, že do měsíce by měli frčet nové webové stránky (Jak Monkey Boom crew tak i Spot Club) a společně s novým webem rozjedeme i Youtube channel, kam budeme pravidelně nahazovat tracky, sety a vše co vás pod pojmem electro music a drum and bass napadne. :-))

10) Track, který Tě vždycky zvedne ze židle?
Tzumo - What Have You Done 

11) Na jakou párty bys poslal svého největšího nepřítele?
Asi do nějakého Retra Music hall v Praze. :-D

12) Pivo, nebo panáky?
Vodka.

13) Prsa, nebo zadek?
Kozy přeci. ;)

14) Vzpomínky na první pořádnou párty?
Haha... to byla Hala motokáry v Hrádku nad Nisou. BadTekk & Lettek slavily tuším narozky. V té době mi bylo asi 15,16 a poprvé jsem se dostal na nefalšovanou underground rychtu. A to, co jsem tam uviděl jsem v té době fakt ještě nikdy neviděl. No a od té doby se ,,díky bohu'' můj život ubíral tímto směrem. :-)

15) Čím se bavíš ve volném čase?
Jelikož mě živí Spot Club, tak mám defakto až moc volnýho času. Takže jsme většinou s bandou v klubu a vymýšlíme... co mi vymyslíme za práci :-D

Díky moc za odpovědi, ať se ti daří a snad se brzy uvidíme na nějakém mejdanu. Doufáme, že se vám Pondělní Rychlovka s Bicman líbila a budeme rádi když ho podpoříte ZDE, na jeho facebooku.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama