PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Pondělní Rychlovka s VoidSec

Publikováno 17.09.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali se členem brněnské Mindicted crew a tím je VoidSec!

VOIDSEC
VoidSec pochází z Boskovic a hudbě se aktivně věnuje od svých 7 let, kdy začal chodit na hodiny klavíru a o něco později také na hodiny bicích. Během dospívání prošel mnoha hudebními projekty zaměřenými na kytarovou hudbu, v roce 2014 však zcela propadl lásce ke zlomenému elektronickému beatu a spolu s Dejfunkem založil Mindicted Crew. Brzy poté pořídili s Dejfunkem jejich první playery, na kterých začal VoidSec pravidelně trénovat a zlepšovat své schopnosti za mixážním pultem. V současnosti ve svých setech předvádí rychlé a precizní mixy avšak ne za cenu “bezduchosti” - přikládá význam harmonickému mixování tak, aby jeho sety dávaly smysl. Žánrově se svojí selekcí pohybuje na pomezí tvrdšího deepu a ohnivého neurofunku - záleží na čase, ve kterém hraje. Za svoje působení zvládl vystoupit se jmény jako je Black Sun Empire, Phace, L 33, Prolix, Alix Perez, Optiv, Cause 4 Concern, The Clamps, Inward, Hanzo & Randie, Malux, Merikan, Redpill a mnoho dalších.

01) Jak si přišel ke své DJské přezdivce? Proč / podle čeho sis vybral svůj DJ nick?
Jmenuju se Vojta a na střední mi učitel tělocviku začal říkat Vojcek, čehož se chytli spolužáci. Zezačátku mě to štvalo, ale nakonec jsem to přijal za své. Akorát jsem to ve psané podobě trochu zprznil…

02) Cross, Storm, nebo?
Obojí má svoje plusy i mínusy, nedokážu říct.

03) Klub, nebo open-air?
Stejné jako u předchozí otázky. Kluby mají atmosféru a je to tzv. denní chléb, ale zahrát si párkrát za léto na louce je super!

04) Tisíc tracků za minutu, nebo žádný spěch?
Rád to sekám docela rychle, ale dávám si sakra pozor na to, aby to nebyl úplný mišmaš. Důležitý je míchat ve stejné tónině a dávat si též pozor na rytmus bicích v tracku. Když si tohle DJ umí pohlídat, tak může hrát fakt rychle a přitom ten set lidi baví.

05) Tvých aktuální top 5?
Benny L & Shimon – Sharks
Culture Shock – Bunker
Black Sun Empire – No Advance (Misanthrop Remix)
Current Value – City Syndrome
Mefjus – The Sirens

06) b2b, nebo samostatná jízda?
B2B sety hrávám s pár lidma, se kterýma vím, že nám to šlape, jinak mám radši sólo sety.

07) MC, nebo zahodit mikrofón?
Radši hraju bez MCho, ale existuje pár světlých výjimek. Dovolím si zmínit brněnského matadora MC Vaant.



08) Tvůj oblíbený český a zahraniční producent / dj?
Z českých A-cray a Holotrope, ale velký potenciál vidím do budoucna v Karpovi, ze zahraničních Noisia, Prolix, Alix Perez, Benny L, Current Value a mnoho dalších.

09) Na čem v současnosti pracuješ?
Přestěhoval jsem se před krátkou dobou z Brna do Prahy, takže převážně pracuju na důkladné infiltraci pražské DnB scény.

10) Track, který Tě vždycky zvedne ze židle?
State of Mind & Chris.SU – Above Earth

11) Na jakou párty bys poslal svého největšího nepřítele?
Na party, kde hraje nekonečnej loop Mr. Happy.

12) Pivo, nebo panáky?
Většinou obojí, ale kdybych si fakt musel vybrat jedno z toho, tak pivko.

13) Prsa, nebo zadek?
Osobnost přece. Pak prsa.

14) Vzpomínky na první pořádnou párty?
Silvestr 2014. První silnější setkání s DnB parádní večírek v mých rodných Boskovicích. Zasáhlo mě to tak moc, že půl roku po tom jsme se s Dejfunkem rozhodli věnovat DJingu a založit crew.

15) Čím se bavíš ve volném čase?
DJingu, popíjení piv s přáteli, rád chodím za kulturou, občas zahraju nějakou počítačovou hru a jezdím na longboardu.

Díky moc za odpovědi, ať se ti daří a snad se brzy opět uvidíme na nějakém mejdanu. Doufáme že se vám Pondělní Rychlovka s VoidSec líbila a budeme rádi když ho podpoříte ZDE, na jeho facebooku.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama