PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Tohle bude zase prů*er

Publikováno 13.01.2019

Několik dní nám z Nového roku již uběhlo, ale nebojte nikdo z nás se k zimnímu spánku neuložil. Zvláště ne Matouš aka Volume Plus, který si pro vás připravil první Volume Plus Invites roku 2019 a k sobě si vybral hosta, kterého většina z vás ocení, ale o něm si povíme až později. Každopádně nečekej žádné velké změny. Prostě jenom nekompromisní nálož dnb v té nejvyšší kvalitě. Což znamená, že bys toto úterý měl být na značkách v Crossu.

VOLUME PLUS INVITES
Jak jistě už všichni víte, Volume Plus Invites v Crossu je zavedenou party, kde můžeme slyšet jak nejnovější dnb tracky, tak i staré pecky, které jste neslyšeli ani nepamatujete a to v podání jednich z nejlepších českých djs. Avšak, aby Matouš za pultem neumřel vyčerpáním, vždy si zve jednoho hosta, který ho za mixem vystřídá a pomůže vytvořit nezapomenutelný zážitek pro všechny návštěvníky. Těšit se můžete jak na samostatnou jízdu Matouše, nebo jeho hosta, tak i na nekompromisní 3 hodinový b2b set. Toť vše k akci samotné a nyní si pojďme představit hosta otřepanou větou, je to rebel, protože on vážně je. Samozřejmě, že nejde o nikoho jiného než-li o matadora drum&bassové scény a našeho ctěného kolegu z crew, Skačko.

SKÁČKO
Již více jak deset let můžeš Skáčka zastihnout na drum and bassových akcích a neustále tě má čím překvapit. Jeho nezaměnitelný styl hraní ti jen tak neunikne a při prvních tónech jeho setu poznáš, že za mixem je opravdu on. V jeho energii nabitých setech uslyšíte spíš temnější skladby s deepovou basovou linkou, starší i novější neurofunk, jump up a v neposlední řadě klasický jungle, dnb 90. let. Nebrání se také drum and bassu s prvky reggae, ovšem občas zabrousí i do vokálovek s tanečním nábojem. Tato selekce v kombinaci s přesnými mixy je zárukou toho, že se na party rozhodně nudit nebude. Deset let je dlouhá doba a Skáčko měl tedy možnost zahrát si s opravdu velkými jmény, jako jsou například Dimension, Danny Byrd, Smooth a mnoho dalších. Samozřejmě by se nemělo zapomínat ani na to, že se Skáčko spolupodílel na pořádání DrumBoxu v legendárním Matrixu či na Double Trouble v Crossu.

Jak je známo, Matouš i Petr moc rádi paří a když dáte tyhle dva na celou noc vedle sebe, rozhodně z toho zase vzejde něco šíleného! Do diáře si tedy zapisuj: Volume Plus, Skáčko, Cross, mejdan! No a doraž, jinak budeš litovat!

www.facebook.com/events/2024546377835513

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama