PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Venkovní chill na Drum&Bounce

Publikováno 14.06.2020

Ve čtvrtek se naše crew vrací se svojí pravidelnou nocí Drum&Bounce do domovského Crossu. Tentokrát už v odpoledních hodinách na Cross Square, takže hned po práci nabírej směr Holešovice, a doval si užít příjemné odpoledne a následně třeba i afterparty v Bassterdstudiu.


No a co tě tedy čeká? Rozhodně spousta kvalitní muziky v podaní djs z naší crew. Volume Plus, Houbass, Skáčko, R-Flyer a Chombo, které doplní host Bassmith, se v průběhu odpoledne a večera vyřádí za mixem. Selekce bude jistě rozmanitá od chillovějších liquidu, přes deep, mainstream až po neurofunk, prostě normální party, tak jak jsme zvyklý, akorát s trošku netradičním časovým line upem. Startovat se bude už v 16:00, takže doraž co nejdříve, ať o nic nepřijdeš a můžeš se v klídku zbourat ještě za světla. Konec je naplánovanej na 22:00, ale jak bylo řečeno výše, nic nám potom nebraní vzít si tágo a vyrazit do Bassterdstudia. Vstup je samozřejmě zadarmo, takže se domluv s kámoši a vyraž na pivko, brčko, či sklenku něčeho ostřejšího a přitom si poslechnout pořádnou nálož drum and bassu.

Takže si čtvrtek zapisuj do diáře, předpověď počasí zatím vypadá přiznivě, tak doufejme, že se to nezkazí a vidíme se na akci.

www.facebook.com/events/688496271719661/

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama