PředchozíDalší
Náhledový obrázek novinky

Volume Plus se pouštějí do "produkce"

Publikováno 07.02.2019

V naší crew nikdy není nouze o nějaké to překvapení. No a jedno takové jsme si pro vás dnes připravili. Sice víme, že nebude lehké trumfnout polonahou Dádu Patrasovou, avšak my se o to přesto pokusíme. A proto se na vědomost dává, že Volume Plus, náš vrchní kápo a jeden z nejlepších tuzemských djs u nás se odhodlal udělat další krok ve své kariéře a vrhá se do produkce.

Přesně tak. Matouš se rozhodl postupně proniknout do tajů produkce. Ovšem, jelikož ve dvou se to lépe táhne, není na to sám. Spolu s ním se pod produkci podepisuje i jeho přítelkyně Pavla, protože zrovna produkci si vybrali jako společný koníček a oba je to moc baví. Samozřejmě se nemusíte bát, že byste přišli o Matoušovi energická vystoupení. Jejich spolupráce se vztahuje pouze na produkční část a dle mého skromného názoru je se na co těšit! Už teď mají rozpracovaných několik slibných projektů a my si teď představíme jejich úplně první.

Volume Plus

Někdo z vás již mohl slyšel tento track na akci, protože ho Matouš už nějakou dobu pouští, ale nikdo z vás ho asi ještě neslyšel hrát samotný. Nejedná se plně o jejich vlastní tvorbu, nýbrž o bootleg jedné velmi známé písničky a tou je A Little Party Never Killed Nobody. Tuto skladbu má na svědomí Fergie Duhamel, kterou můžete znát například z populární skupiny The Black Eyed Peas. Skladba vyšla jako její sólo a zároveň byla součástí soundtracku pro film Velký Gatsby.

O mastering tracku se postaral jejich kamarád, kterým je italský DJ, producent a majitel labelu BNC Express, Promenade! Track naleznete k poslechu ZDE a nebo na našem youtube kanále, kam přikládáme dowload link. Teď už nezbývá nic jiného, než-li se pohodlně usadit, zapnout bedny a užít si Fergie - A Little Party Never Killed Nobody (Volume Plus bootleg).

www.facebook.com/djvolumeplus

via Chombo

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama