PředchozíDalší

News

Publikováno 02.11.2012

Další DrumBox je za námi a nám ještě teď doznívá hudba v uších. Dope Ammo si moc pochvaloval jaký jste mu udělali kotel a máme vás všechny od něj ještě jednou pozdravovat! Děkujeme Beastovi 67 a Sherpovi za přijetí pozvání, super show a vám všem co dorazili a opět naplnili Matrix výbornou atmosférou!

Publikováno 14.09.2012

Studené večery a chladná rána nás pomalu ale jistě ženou zpět do klubů. V pátek 14. září se v Matrixu odehraje další Dnb Rodeo a těšit se můžete na fenomenálního producenta a DJe B-Complexe, který Matrix již dvakrát vyprodal…

Publikováno 09.09.2012

Volume Plus se dokopal k nahrání nového 3 deck videosetu. Co na to říkáte?

Publikováno 24.08.2012

V pátek 24. srpna proběhne další klubová noc Deorbital Night v Cross clubu a jak je již pravidlem, i tentokrát vám představíme zahraničního hosta a že se máte na co těšit! Jedná se o britského dje, producenta, zakladatele labelu Talkin´ Beatz a člena projektu Hashtag, samotného mistra KG! V České republice vystoupí vůbec poprvé a jak se těší na premiéru u nás, nebo čí produkce ho v současnosti nejvíce inspiruje? Čtěte dál a dozvíte se více.

Publikováno 17.08.2012

Léto je v plném proudu, každý si užívá na dovolené, festivalu, nebo u vody, ale ani to Drumbassterds crew neodradí od toho, pro vás uspořádat další díl klubové noci DRUMBOX! Jak je již zvykem, opět se můžete těšit na našlapanou párty, plnou kvalitního dnb. Během večera uslyšíte vše od jemných liquidových melodií, přes nejnovější taneční pecky až k těm nejtvrdším odnožím. Zkrátka, každý si příjde na své!

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama