PředchozíDalší

News

Publikováno 09.03.2015

V pátek 27.března se v klubu Storm odehraje další díl mejdanu Dnb Rodeo, který se tentokrát ponese v duchu jump-upu a neura. Tentokrát se o večer postarají kluci z Drumbassterds crew, One Way, P.no a jako headlinera si pro Vás vybrali lahůdku v podobě britského projektu Annix, o kterém začíná být na drum&bassové scéně stále častěji slyšet. Jednoduše, bude to řežba!

Publikováno 19.02.2015

DJs P.Dr a Saym představují nový projekt pod názvem Southern Vision. Jejich ‚Jižní vize‘ je obnovit undergroundovou kulturu tajných akcí na Jižním městě, které se zde pořádali 10 let zpět a obohatit v jejich rodné betonové jungli hudební večery plné elektronické muziky, od hip–hopu, rovných beatů, až po ty nejvíce zlomené melodie, které se zde za posledních pár let vůbec nekonají.

Publikováno 17.02.2015

Již po 72. pro vás v žižkovsském Paláci Akropolis chystá unikátní hudebně kulturní událost Stardust Night, od stejnojmené crew! Pokud se rádi pokoušíte protančit boty, nebo si jen chcete vychutnat zvuky rovných a lámaných beatů, je Stardust akce, kde byste vy ani vaši přátelé neměli chybět!

Publikováno 13.02.2015

Feela si pro vás připravil svůj první videoset a hned se toho ujal se vší parádou! Slova jsou zbytečná, posuďte sami.

Publikováno 02.02.2015

Oficiální nezávislá anketa mapující drumandbassovou scénu a nejúspěšnější projekty za uplynulý rok právě začala. Hlasujte pro své favority, aby výsledky byly co nejobjektivnější a získejte tak vstup na slavnostní vyhlášení zdarma.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama