PředchozíDalší

News

Publikováno 13.05.2019

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si odskočili na Šumpersko a rozdali si to se členem Untouchables crew, Dave 87.

Publikováno 08.05.2019

Je tu další díl Volume Plus Invites v pražském klubu Cross, takže si rezervuj čtvrtek ve svém diáři a doraž za pořádnou drum and bassovou řežbou, kterou ti podá Matouš se svým hostem! No a aby si věděl, co všechno tě čeká, začti se do řádků níže.

Publikováno 29.04.2019

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali se seveřanem a členem liberecké Monkey Boom crew, Bicman.

Publikováno 15.04.2019

Prodloužený víkend společně s Volume Plus invites, rovná se smrtící kombinace. Takže si v kalendáři rovnou vyškrtej zbytek víkendu, protože po tyhle party se jen tak neprobereš. Doporučujeme také zvážit připojištění proti předávkování drum and bassem a pro jistotu sepsat poslední závěť. A koho si tentokrát Matouš pozval na hostovačku? Bude jeden, či více? Uslyšíš zrovna ty svůj oblíbený track? To a mnohem více se dozvíš níže.

Publikováno 19.03.2019

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali se členem plzeňské Drum and Bass production crew, Dimitch.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama