PředchozíDalší

News

Publikováno 28.10.2018

Každý rok ta samá ohraná písnička. Hudební ocenění jsou na nic, no jasně! Umění a tvořivost jsou velmi osobní záležitostí a každý je vnímá a vyjadřuje svým originálním a specifickým způsobem. Vkus každého člověka je totiž stejně jedinečný, jako otisk prstu.  Proto výsledky Drum & Bass Arena Awards občas nemusí přesně odrážet to, o čem jste hlasovali, nebo máte rádi.

Publikováno 24.10.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Středeční Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali se členem Undead Nation crew, N:Snitch!

Publikováno 21.10.2018

Volume Plus, Cross a jen jeden host. Už jenom při napsání těchto pár slov vám jistě došlo "vo co go", aneb, je tu další díl oblíbené čtvrteční akce, Volume Plus Invites, v pražském Crossu! A na co, že se vlastně můžeme těšit? Bude to Matouš pálit rychleji než kulomet a zahraje zrovna tvůj oblíbený track? A kdo vlastně bude jeho další host při této party?

Publikováno 09.10.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc! Ovšem, občas si ten víkend lehce protáhneme a proto vám přinášíme Úterní Rychlovku! Dnes jsme si to rozdali s djem a zakladatelem mejdanů a crew Homicidal Rage, kterým je Mike Helper!

Publikováno 09.10.2018

Známe je všichni a to už od narození, everyday je potřebujeme k našemu všednímu životu a ani si to pořádně neuvědomujeme, bereme je jako samozřejmost. Bez ostychu využíváme jejich neomezenou sílu za účelem usnadnit si naše životy, přičemž jim to ale zapomínáme vracet. Pokud tímhle tempem pojedeme dál, naše sobectví, lhostejnost a sebestřednost postupem času celou lidskou populaci jednoduše zamorduje – náš nezájem se promění v zemětřesení, tsunami či orkán a bye bye, spokojené lidstvo.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama