PředchozíDalší

News

Publikováno 16.09.2018

Jak řekl mistr psaného slova Eminem: ,, Guess who´s back, back again!“ A přesně takovou otázku by sis měl položit i ty, protože člen naši crew a jeden z nejtalentovanějších producentů u nás se vrací po roce s něčím novým. Kdo tedy pro vás má tu nejčerstvější porci drum and bassu připravenou? A na co dalšího se můžeme těšit? Na tyto otázky a i na mnohem více ti přinášíme odpovědi v článku.

Publikováno 10.09.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali se zakladatelem mezinárodního labelu Empire Records, djem a promotérem, kterým je L1!

Publikováno 09.09.2018

Volume Plus, Cross a jen jeden host. Už jenom při napsání těchto pár slov vám jistě došlo "vo co go", aneb, je tu další díl oblíbené čtvrteční akce, Volume Plus Invites, v pražském Crossu! A na co, že se vlastně můžeme těšit? Bude to Matouš pálit rychleji než kulomet a zahraje zrovna tvůj oblíbený track? A kdo vlastně bude jeho další host při této party?

Publikováno 03.09.2018

Žádné sladké řeči kolem, žádná dlouhá předehra, neradi ztrácíme čas a tak jdeme rovnou na věc, to je Pondělní Rychlovka! Dnes jsme si to rozdali s nejčerstvějším členem naší crew, djem a znalcem piva, kterým je Chombo! Přeci jen už u nás nějaký pátek je a tak jsme se vám ho rozhodli trochu více představit!

Publikováno 03.09.2018

Možná už jste si zvyklí, že jeden den v měsíci je v Crossu je vyhrazen pro akcičku jménem Drum&Bounce, kterou pořádáme více než 7 let. Naše crew vždy obsadí jednu stage a spolu s hosty ti servírujeme to nejlepší z drum&bassu. Na co tedy čekáš? Doraž s přáteli zapařit, či jenom v klídku posedět nad pivkem a užít si večer.

Zatím není naplánovaná žádná akce.

reklama